SASASÉ (Sabores, Sabores e Sentires) é unha experiencia piloto innovadora no turismo rural galego que busca conectar ás persoas viaxeiras coa vida rural, cos sabores, aromas e texturas de produtos que se cultivan, crían, producen ou elaboran na nosa terra.
A iniciativa, promovida pola FEGATUR (Federación Galega de Turismo Rural) e a Axencia Turismo de Galicia, ofrece estancias de dúas noites en casas rurais, combinadas con obradoiros de cociña impartidos polo recoñecido chef André Arzúa.
*Estadía en réxime de só aloxamento en habitacións dobres (mínimo 2 persoas por habitación).
Grupos de 10 a 12 persoas.
25 grupos
100€
Esta acción fica suxeita á dispoñibilidade de datas libres dos establecementos participantes. Pódese consultar a listaxe completa dos establecementos participantes na seguinte ligazón:
As reservas fanse directamente nos establecementos a través do teléfono ou o correo electrónico que aparecen nesa listaxe. Esta experiencia poderá concertarse a partires do 8 de maio ate completar o total das 25 estadías ofertadas, podendo escoller entre 23 casas de turismo rural das catro provincias galegas.