Descobre Galicia a través dos seus sabores: Estadías rurais con obradoiro de cociña impartido por André Arzúa

 

SASASÉ (Sabores, Sabores e Sentires) é unha experiencia piloto innovadora no turismo rural galego que busca conectar ás persoas viaxeiras coa vida rural, cos sabores, aromas e texturas de produtos que se cultivan, crían, producen ou elaboran na nosa terra.

A iniciativa, promovida pola FEGATUR (Federación Galega de Turismo Rural) e a Axencia Turismo de Galicia, ofrece estancias de dúas noites en casas rurais, combinadas con obradoiros de cociña impartidos polo recoñecido chef André Arzúa.

QUE INCLÚE ESTA EXPERIENCIA?

  • Estadía de 2 noites* para grupos de 10 a 12 persoas en aloxamentos rurais.
  • Obradoiro de gastronomía co prestixioso chef André Arzúa.
  • 1 xantar ou 1 cea elaborada polo grupo participante coa supervisión do chef André.

*Estadía en réxime de só aloxamento en habitacións dobres (mínimo 2 persoas por habitación).

QUEN PODE PARTICIPAR DE ESTA EXPERIENCIA?

Grupos de 10 a 12 persoas.

TOTAL DE ESTADÍAS OFERTADAS:

25 grupos

PREZO POR PERSOA:

100€

OBSERVACIÓNS

Esta acción fica suxeita á dispoñibilidade  de datas libres dos establecementos participantes. Pódese consultar a listaxe completa dos establecementos participantes na seguinte ligazón:

Aloxamentos adheridos: preme aquí

As reservas fanse directamente nos establecementos a través do teléfono ou o correo electrónico que aparecen nesa listaxe. Esta experiencia poderá concertarse a partires do 8 de maio ate completar o total das 25 estadías ofertadas, podendo escoller entre 23 casas de turismo rural das catro provincias galegas.

Información completa: preme aquí

 

Casas rurais